Salesianes Santa Dorotea

Les inscripcions prèvies estan tancades, pots inscriure't el mateix dia de la cursa
si véns una estona abans de còrrer a l'escola. Moltes gràcies!
Inscripció a la 6a cursa solidària TheBoscoRun

Acceptes el reglament:

Aquesta inscripció no serà vàlida sense el pagament on-line amb targeta de crèdit de la pàgina següent, si us plau: acaba tot el procés i t'apareixerà un missatge de confirmació de la inscripció.

No podràs córrer si no portes la declaració de responsabilitat COVID? i, si ets menor d’edat, no podràs córrer si no portes l'autorització abans del dia de la cursa a Cal Remi o a la porteria de l'Escola Santa Dorotea o el mateix dia de la cursa a la taula d'inscripcions!

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers d'Escoles Professionals Salesianes de Sarrià únicament per a la finalitat de mantenir la comunicació i per fer les gestions acadèmiques segons les instruccions del Departament d'Ensenyament . En compliment del Reglament europeu de protecció de dades, podreu exercir-ne el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a protecciodades.sarria@salesians.cat o mitjançant sol·licitud escrita a Salesians de Sarrià, Pg. Sant Joan Bosco, 42, 08017, Barcelona.